Home » Informatie

Sint en pieten huisbezoek
Sinterklaas en zijn deugpietjes komen 20 minuten bij u op bezoek. Sinterklaas komt wat vertellen over de kindjes en evt. aanwezige volwassenen. (gegevens zijn aangeleverd via een formulier) En de deugpietjes zullen er een dolle boel van maken. Aan het eind van het bezoek zijn er uiteraard de cadeautjes. (niet vergeten op het formulier invullen waar de cadeautjes liggen)

Desgewenst delen wij aan ieder kind 1 cadeautje uit, of wij laten de mand achter zodat het gezin met elkaar de cadeautjes gaat uitpakken.

Geinteresseerd? Mail dan naar:

deugpietjes@gmail.com

 

Pieten huisbezoek (zonder Sint)
Dit huisbezoek duurt ongeveer 10 minuten. U hoeft het gegevensformulier NIET in te vullen.
Pieten komen een zak of mand cadeautjes brengen. Graag horen wij waar de cadeautjes liggen, dit mag u ons bij de achter of voordeur influisteren. Desgewenst delen de pieten een aantal cadeautjes uit. De kinderen kunnen samen met de deugpietjes op de foto en dan is het tijd om uit te zwaaien.

 

Bedrijven - scholen - instellingen

Samen met u zullen we kijken wat er mogelijk is. 

 

Bijzonderheden
Wij doen er alles aan om volgens afspraak op tijd te komen. Helaas heeft zelfs Sinterklaas niet alles in de hand. Door weersomstandigheden, file, of andere onvoorziene omstandigheden kan het zijn dat wij de tijden moeten aanpassen.
Mocht dit het geval zijn dan zullen wij u z.s.m. hierover telefonisch of via mail informeren. Wilt u ervoor zorgen dat u op de dag van de afspraak bereikbaar blijft?

Wij zijn die dag beperkt bereikbaar i.v.m. de huisbezoeken, maar zodra wij in de auto zitten luisteren wij onze voicemail af. 

Zou u zo vriendelijk willen zijn om tijdens ons bezoek NIET te roken?

Ps. U hoeft van te voren niet te stofzuigen……………..

Maak een Gratis Website met JouwWeb